Csicsókasztrapacska

Csicsókasztrapacska

Csicsókasztrapacska

Hozzávalók 2 személyre

20 dkg csicsóka

2 kisebb tojás

5–6 púpozott evőkanál liszt

1 púpozott kávéskanál só

a tálaláshoz:

húsos szalonna

tejföl

 

A csicsókát megtisztítjuk, finomra reszeljük. Összekeverjük a sóval, a tojással és annyi liszttel, hogy nokedli állagú tésztát kapjunk. Gyöngyöző vízbe szaggatjuk, kifőzzük, leszűrjük és lecsepegtetjük.

A szalonnát apróra kockázzuk, zsírjára pirítjuk, átmelegítjük rajta a csicsókás tésztát. Azonnal tálaljuk, tejfölt kínálunk hozzá.

https://aranytepsi.blogspot.com

Könyvjelzőkhöz(0)

No account yet? Register

A cikk címkéi:
· · ·
A cikk kategóriái:
aranytepsi · Főételek, köretek

Nem kommentelhető bejegyzés.