Csirkemell Budapest módra

Csirkemell Budapest módra

Hozzávalók 4 személyre
50 dkg szeletelt csirkemellfilé
25 dkg csirkemáj
25 dkg szeletelt csiperkegomba
20 dkg zöldborsó (fagyasztott is lehet)
1 zöldpaprika
1 dl paradicsompüré
1 teáskanál őrölt pirospaprika
5 dl víz vagy alaplé
1 vöröshagyma
só
őrölt bors
vaj

A megtisztított hagymát felkockázzuk és 1 evőkanál vajon megpároljuk. Hozzáadjuk a gombát és pár percig pirítjuk, majd rádobjuk a megmosott, megtisztított, nagyobb darabokra vágott májat, és ezzel is pirítjuk néhány percig. Belekeverjük a megmosott, felkockázott zöldpaprikát, megszórjuk a pirospaprikával, beletesszük a borsót, felöntjük a vízzel, hozzákeverjük a paradicsompürét, és addig főzzük, amíg minden meg nem puhul. A húst megmossuk, kevés vajon mindkét oldalát pirosra sütjük, sózzuk, borsozzuk, és a raguval, tetszőleges körettel tálaljuk.

https://szepsegtar.blogspot.com

A Chef gombáról további infóért katt IDE.

Könyvjelzőkhöz(4)

No account yet? Register

Nem kommentelhető bejegyzés.