Csokoládés kekszszalámi

 

Csokoládés kekszszalámi recept

Hozzávalók
1 csomag Gullon Digestiv Diabetikus keksz (40 dkg)
továbbá:
6 tojás
3 dkg Dia Wellness negyedannyi-ugyanannyi cukorhelyettesítő
15 dkg Cavalier csokoládépasztilla étcsokoládés
2 púpozott evőkanál Éden Prémium bio kakaópor
1 evőkanál rum
1 evőkanál vaníliakivonat
16 dkg puha vaj

A krémhez gőz fölött felolvasztjuk a csokoládét, félretesszük.
A tojást az édesítőszerrel folyamatosan kevergetve, gőz fölött kissé besűrítjük, majd onnan levéve robotgéppel habosítjuk legalább 10 percig. Hozzáadjuk a csokoládét, a kakaót, a vaníliát és a rumot, végül a vajat is belekeverjük.
A krémmel megkenünk 1 kekszet, 1 másikat hozzátapasztunk, majd ezt addig folytatjuk, amíg a kekszek el nem fogynak. A rudat kívülről is bevonjuk a krémmel, alufóliába csomagoljuk, és pár órára hűtőbe tesszük.
Másnap ferdén felszeletelve tálaljuk.

https://szepsegtar.blogspot.com

A Cukormentes webshopról további információért katt IDE.

 

Nem kommentelhető bejegyzés.