Diós-parmezános portobelloszelet

Diós-parmezános portobelloszelet

Diós-parmezános portobelloszelet

Hozzávalók 4 személyre
4 ChefGomba portobellogomba
1/2 kávéskanál só
8 dkg liszt
1/2 kávéskanál őrölt fekete bors
3 tojás
10 dkg zsemlemorzsa
5 dkg darált dió
a sütéshez:
olívaolaj
a tálaláshoz:
1–2 evőkanál reszelt parmezán sajt
friss zöldsaláta

A gombát 1/2 cm-esre szeleteljük, és megszórjuk sóval. Először a borssal elkevert lisztbe, majd a felvert tojásba, végül a dióval elvegyített morzsába forgatjuk. Olajjal kikent sütőlemezre rakjuk, lefújjuk kevés olívaolajjal. 180 fokos, hőlégkeveréses sütőben 25 perc alatt megsütjük. Parmezánnal megszórva, friss zöldsalátával kínáljuk.

https://aranytepsi.blogspot.com

A ChefGombáról további infóért katt IDE.

Könyvjelzőkhöz(0)

No account yet? Register

Nem kommentelhető bejegyzés.