Édes kuszkusz gránátalmával és pisztáciával

Édes kuszkusz gránátalmával és pisztáciával

Hozzávalók 4 személyre
8,5 dkg kuszkusz
1 dl Cocomas kókusztejszín
1 dl víz
1,5 dkg eritrit
2 evőkanál kókuszreszelék
1,5 dkg natúr pisztácia
5 dkg gránátalmamag
1/4 kávéskanál őrölt fahéj
1 kardamom
1 evőkanál frissen aprított menta

A kardamom tokját megtörjük, kivesszük, és mozsárban összetörjük a magokat. A pisztáciát durvára aprítjuk. A kókusztejszínt elvegyítjük a vízzel, a fűszerekkel és az eritrittel, majd forráspontig hevítjük. Hozzáadjuk a kuszkuszt, és 10 percig lefedve állni hagyjuk. Villával fellazítjuk, kis tálkákba halmozzuk. A gránátalmamaggal, a pisztáciával és a mentával megszórva tálaljuk.

http://flamcsi.blogspot.com/

http://kokuszvilag.hu

Könyvjelzőkhöz(1)

No account yet? Register

Nem kommentelhető bejegyzés.