Édesköménymagos-újhagymás lazackrém

Édesköménymagos-újhagymás lazackrém

Édesköménymagos-újhagymás lazackrém

Hozzávalók 4 személyre
20 dkg lazacfilé
5 dkg natúr krémsajt
2 újhagyma
1 kávéskanál édesköménymag

őrölt bors

A halat alaposan megmossuk, konyhai papírtörlővel szárazra töröljük, sózzuk, borsozzuk. Sütőpapírral bélelt tűzálló tálba tesszük, és alufóliával lefedve, 180 fokon, a vastagságától függően 15-20 perc alatt megsütjük. Hagyjuk kihűlni.
A lazachúst villával összetörjük, elvegyítjük a krémsajttal, a felaprított újhagymával és a mozsárban megtört édesköménymaggal.

http://flamcsi.blogspot.com

Bookmark(1)

No account yet? Register

Nem kommentelhető bejegyzés.