Epres jégkrém

Epres jégkrém

Epres jégkrém

Hozzávalók 8 db-hoz
25 dkg eper (tisztítva mérve)
25 dkg mascarpone
1/2 citrom kifacsart leve
édesítőszer (ízlés szerint)

Az epret a citromlével ész édesítőszerrel összeturmixoljuk. A mascarponét habosra verjük, majd hozzáadjuk az eperpürét és alaposan összekeverjük. A gyümölcsös krémet a jégkrémkészítő formába töltjük, a tetejére illesztjük a pálcikákat, majd az egészet fagyasztóba teszszük. Tálaláskor egy pillanatra víz alá tartjuk a formát, így könnyen kivehetjük a jégkrémet.

Tipp: édesítővel és laktózmentes mascarponéval készítve diétába illeszthető jégkrémet kapunk.

http://www.mohakonyha.hu

Könyvjelzőkhöz(1)

No account yet? Register

Nem kommentelhető bejegyzés.