Expressz mogyorótorta

Expressz mogyorótorta

Hozzávalók 16 cm átmérõjû tortaformához
30 dkg Cavalier mogyorókrém
2 tojás
3 dkg õrölt török mogyoró
3 dkg barnarizs-liszt
3 dkg étkezési keményítõ
1 kávéskanál sütõpor
a tetejére:
5 dkg Cavalier csokoládépasztilla
magok

A mogyorókrémet kikeverjük a tojással, majd beleszitáljuk a száraz hozzávalókat is. A masszát az alján sütõpapírral bélelt tortaformába szedjük, és 180 fokra elõmelegített sütõben 20 perc alatt készre sütjük. A kihûlt sütemény tetejét olvasztott csokoládéval és magokkal díszítjük.

Tipp: a tésztát fûszerezhetjük kevés reszelt tonkababbal.

A természetes.com-ról további infóért katt IDE.

http://www.katucikonyha.hu

Nem kommentelhető bejegyzés.