Fehércsokoládés kókusztejberizs

Fehércsokoládés kókusztejberizs

Hozzávalók 4 kis adaghoz

10 dkg arborio rizs

1 csipet só

2,5 dl víz

1 csapott evőkanál vaníliás cukor

4 dl Cocomas kókusztejszín

6–7 dkg fehér csokoládé

a tálaláshoz:

idénygyümölcs 

A rizst a vízzel és a sóval főzni kezdjük, kis lángon addig rotyogtatjuk, amíg a rizs a vizet fel nem szívja. Felöntjük a kókusztejszínnel, édesítjük a vaníliás cukorral, és addig főzzük, amíg meg nem puhul. A tűzről levéve elkeverjük benne az aprított csokoládét, lefedjük, és a saját gőzében hagyjuk pár percig tovább puhulni. Tálkákba adagoljuk, idénygyümölccsel díszítve tálaljuk.

https://hankka.blogspot.com

A Kókusz Világ termékeiről egyéb infóért katt IDE.

 

 

Könyvjelzőkhöz(1)

No account yet? Register

Nem kommentelhető bejegyzés.