Fetás-túrós sajtgolyó

Fetás-túrós sajtgolyó

Fetás-túrós sajtgolyó

Hozzávalók kb. 20 db-hoz
15 dkg feta sajt
15 dkg túró
5 dkg tejföl
őrölt fehér bors
őrölt szerecsendió
őrölt kömény
7 dkg reszelt gouda sajt
a forgatáshoz:
kb. 7,5 dkg dió

A diót sütőben megpirítjuk, majd miután kissé kihűlt, a két kezünk között lemorzsoljuk a héját, és durvára daráljuk. A sajtgolyó hozzávalóit villával összekeverjük – a feta miatt nem kell sózni, de kóstolással ellenőrizzük! A masszából vizes kézzel gombócokat formázunk, és mindet meghempergetjük a darált dióban. Tálalásig hűtőben tartjuk.

Tipp: a dió pirítását ne hagyjuk ki, így roppanósabb és teltebb ízű lesz.

https://sweethome.cafeblog.hu

Könyvjelzőkhöz(6)

No account yet? Register

Nem kommentelhető bejegyzés.