Fokhagymás-gyömbéres hús

Fokhagymás-gyömbéres hús 

Hozzávalók

50 dkg pulyka- vagy csirkemell

1 vöröshagyma apróra vágva

1 kávéskanál fokhagymapehely

1 kávéskanál őrölt gyömbér

2–4 evőkanál cukormentes szójaszósz

őrölt fekete bors

olaj

a tálaláshoz:

szezámmag

párolt basmati rizs

A vöröshagymát kevés olajon megpirítjuk, hozzáadjuk a fokhagymát és a csíkokra vágott húst. Fehéredésig sütjük, belekeverjük a szójaszószt, a gyömbért, sózzuk, borsozzuk, és a hús puhulásáig pároljuk. Szezámmaggal megszórva, párolt rizzsel tálaljuk.

https://szepsegtar.blogspot.com

A fűszerekről egyéb infóért katt ide: http://www.fuszeresz.hu/

 

Könyvjelzőkhöz(6)

No account yet? Register

Nem kommentelhető bejegyzés.