Fokhagymás süngomba salátaágyon

Fokhagymás süngomba salátaágyon

Hozzávalók 2 személyre
20 dkg Amigo süngomba
2 gerezd fokhagyma

frissen őrölt fekete bors
a sütéshez:
olívaolaj
vaj
a salátához:
1 csomag madársaláta (8 dkg)
2–3 evőkanál salátamag-keverék
4–5 evőkanál extraszűz olívaolaj
a tálaláshoz:
pirítós

A gombát szeletekre vágjuk, kevés olívaolaj és vaj keverékén megpirítjuk. Sózzuk, borsozzuk, hozzákeverjük a zúzott fokhagymát.
A salátát összeforgatjuk az olívaolajjal és a magkeverékkel, majd a sült gombaszeletekkel azonnal tálaljuk. Pirítóst kínálunk mellé.

http://www.desszertszoba.hu

A Bio-Fungiról további infóért katt IDE.

Friss gomba

Nem kommentelhető bejegyzés.