Füstös csicserikrém 

Füstös csicserikrém 

Hozzávalók

1 csicseriborsó-konzerv (53 dkg)

3 füstöltsprotni-konzerv (3×16 dkg)

frissen őrölt tarka bors

őrölt csili (elhagyható)

a tálaláshoz:

gluténmentes pirítós

retekcsíra

 

Késes aprítóval pépesítjük a leszűrt csicseriborsót az olajos hallal. A krémet ízesítjük kevés sóval, borssal és csilivel. Pirítóssal és retekcsírával kínáljuk. 

https://hankka.blogspot.com

A Biohálóról további infóért katt ide.

 

Könyvjelzőkhöz(0)

No account yet? Register

A cikk címkéi:
· · · · · · ·
A cikk kategóriái:
bioháló · Főételek, köretek · gluténmentes · hal · hankka

Nem kommentelhető bejegyzés.