Gombás bulgur

Gombás bulgur

Hozzávalók 4 személyre

28 dkg bulgur

50 dkg ChefGomba szeletelt csiperke

2 dkg vaj

1 gerezd fokhagyma

frissen őrölt fekete bors

a tálaláshoz:

aprított petrezselyemzöld

tejföl

 

A bulgurt átmossuk, lecsepegtetjük. A gombát a felhevített vajon megpirítjuk, hozzáadjuk a bulgurt, pár percig sütjük. Felöntjük kétszeres mennyiségű vízzel, sózzuk, borsozzuk, belekeverjük a megpucolt, apróra vágott fokhagymát. Felforraljuk, majd kis lángon, lefedve puhára pároljuk. Petrezselyemmel meghintve, tejföllel tálaljuk.

Tipp: 1 adag 50 g szénhidrátot tartalmaz.

https://szepsegtar.blogspot.com

A ChefGombáról további infóért katt IDE.

Könyvjelzőkhöz(6)

No account yet? Register

Nem kommentelhető bejegyzés.