Gombás-cukkinis fusilli

Gombás-cukkinis fusilli

Hozzávalók 4 személyre
15 dkg füstölt szalonna
30 dkg csirkemellfilé
1 kisebb vöröshagyma
20 dkg csiperkegomba
20 dkg cukkini
1 póréhagyma
1 evőkanál olaj
2 dl tejszín
őrölt bors

20 dkg durum fusilli tészta

A füstölt szalonnát és a vöröshagymát felkockázzuk. A csirkemellet, a gombát és a cukkinit kisebb darabokra, a póréhagymát karikákra vágjuk. A szalonnát, a vöröshagymát az olajon megpirítjuk, hozzáadjuk a csirkemellet, és fehéredésig sütjük. Egy kevés vizet aláöntve majdnem puhára pároljuk. Ekkor hozzátesszük a gombát, a cukkinit, a póréhagymát, és addig hagyjuk még a tűzön, amíg minden meg nem puhul. Sóval, borssal ízesítjük, a végén hozzáöntjük a tejszínt, és egyet forralunk rajta.
Közben kifőzzük a tésztát a csomagoláson lévő utasítás alapján, és a gombás, cukkinis csirkével tálaljuk.

http://gesztenyeblog.blogspot.com

Nem kommentelhető bejegyzés.