Gombás-sajtos csirkemell

Gombás-sajtos csirkemell

Hozzávalók 4 személyre
50 dkg szeletelt csirkemellfilé
só
frissen őrölt bors
25 dkg csiperkegomba
2 dl tejszín
20 dkg mozzarella
1 vöröshagyma
1 gerezd fokhagyma
vaj

A húst sózzuk, borsozzuk, kevés vajon mindkét oldalát pirosra sütjük, félretesszük. A visszamaradt zsiradékon megsütjük az apróra vágott hagymát, hozzáadjuk a szeletelt gombát és zsírjára pirítjuk. Tűzálló edénybe teszünk 1 szelet húst, ráhalmozunk pár evőkanálnyi gombát, néhány szelet sajtot és egy másik hússal befedjük. Így járunk el a többi alapanyaggal is. Mindet meglocsoljuk a tejszínnel, megszórjuk az apróra vágott fokhagymával és 180 fokos sütőben addig sütjük, amíg meg nem pirul. Tetszőleges körettel tálaljuk.

https://szepsegtar.blogspot.com

A Chef gombáról további infóért katt IDE.

Könyvjelzőkhöz(7)

No account yet? Register

Nem kommentelhető bejegyzés.