Gombaszószos rakott hús

Gombaszószos rakott hús

Hozzávalók
1/2 kg pulykamell vékony csíkokra vágva
1 vöröshagyma
5 dkg vaj
50 dkg ChefGomba szeletelt csiperke
aprított petrezselyemzöld

frissen őrölt fekete bors
2 dl tejszín
a tetejére:
aprított petrezselyemzöld

A húst a vajon megsütjük, kiszedjük, félretesszük. A visszamaradt zsiradékon megdinszteljük a megtisztított, felaprított hagymát, rádobjuk és zsírjára pirítjuk a gombát. Visszatesszük a húst, hozzáadjuk a fűszereket és a tejszínt. Pár percig rotyogtatjuk, majd tűzálló tálba szedjük. Megszórjuk a petrezselyemmel, és 180 fokon kb. 30 perc alatt készre sütjük. Forrón tálaljuk.

https://szepsegtar.blogspot.com

A ChefGombáról további infóért katt IDE.

Nem kommentelhető bejegyzés.