Gyümölcsös jégkrém

Fűszeres málnasorbet arannyal

Gyümölcsös jégkrém

Hozzávalók
tetszés szerinti gyümölcsök (pl. eper, szeder, őszibarack, kivi)
1:4 négyszeres erősségű édesítőszer
frissen facsart citromlé

A gyümölcsöket felaprítjuk, kevés citromlével és az édesítőszerrel elkeverjük, majd turmixoljuk. Ha a magokat nem szeretjük a fagylaltban, akkor az epret és a szedret szűrön átszűrjük. A gyümölcsöket a jégkrémkészítő formába töltjük. Beleillesztjük a pálcikákat, majd fagyasztóba tesszük. Tálaláskor egy pillanatra folyó víz alá tartjuk a formákat, így könnyen kivehetjük a jégkrémeket.

http://www.mohakonyha.hu

A jégkrémforma megvásárolható IDE kattintva. 

Bookmark(0)

No account yet? Register

Nem kommentelhető bejegyzés.