Hamis majonézes burgonyasaláta

Hamis majonézes burgonyasaláta

Hozzávalók

5 közepes burgonya

2 dl Cocomas kókuszkrém

1–2 evőkanál frissen facsart citromlé

1 csapott evőkanál mustár

1 kávéskanál cukor

1 nagy csipet őrölt kömény

1/2 csokor petrezselyemzöld

 

A burgonyát meghámozzuk, kb. 1/2 cm-es karikákra vágjuk, és enyhén sós vízben roppanósan puhára főzzük. Leszűrjük, félretesszük.

A kókuszkrémet elkeverjük a citromlével, a mustárral, a cukorral, a köménnyel és az aprított petrezselyemmel. Óvatosan beleforgatjuk a burgonyát, majd néhány órára hűtőbe tesszük, hogy az ízek összeérjenek. Magában vagy köretként fogyasztjuk.

Tipp: még finomabb, ha héjában főtt burgonyával készítjük.

https://hankka.blogspot.com 

A Kókusz Világ termékeiről egyéb infóért katt IDE.

 

Könyvjelzőkhöz(0)

No account yet? Register

Nem kommentelhető bejegyzés.