Juhtúrós rakott fusilli

Juhtúrós rakott fusilli

Hozzávalók
12 dkg juhtúró
25 dkg tejföl
1 lila hagyma
1 csokor snidling
2 gerezd fokhagyma
1 csokor petrezselyemzöld
3 paradicsom
20 dkg szezámfusilli

őrölt fekete bors
olaj
a sütőtálhoz:
kevés zsiradék

A lila- és a fokhagymát, valamint a snidlinget és a petrezselyemzöldet felaprítjuk. A tésztát a csomagoláson feltüntetett módon feltesszük főni. A sütőtálat zsiradékkal kikenjük.
A tejfölt 1 evőkanál olajjal és a juhtúróval összekeverjük. Beleszórjuk a kétféle hagymát és a zöldeket, sóval, borssal ízesítjük. A paradicsomot felkockázzuk. Amikor a tészta roppanósan puha, leszűrjük, majd a fűszeres krémbe forgatjuk. A sütőtálba borítjuk, a tetejére rendezzük a paradicsomot. Sózzuk, borsozzuk, és 200 fokos sütőben 35 perc alatt megpirítjuk.

https://katakonyha.blogspot.com

A Wise Pasta termékekről további információért katt IDE.

Nem kommentelhető bejegyzés.