Kakaós-magvas keksz

Kókuszos marcipángolyó

Kakaós-magvas keksz

Hozzávalók 12 db-hoz

12 dkg barnarizs-liszt

7 dkg zabpehelyliszt

1 dkg cukrozatlan kakaópor

1 dkg 1:4 négyszeres erősségű édesítőszer

10 dkg szilárd Barco kókuszolaj

1 tojás

10 dkg mazsola, mogyoró, mandula és kesudió vegyesen

 

A kétféle lisztet, a kakaót, az édesítőt és a kókuszzsírt késes aprítóval nagyjából elkeverjük. Hozzáadjuk a tojást, a mazsolát, a mogyorót, a mandulát, a kesudiót, és egyneművé dolgoztatjuk. Kézzel összegyúrjuk, 24 cm-es rúddá formáljuk, és folpakba csomagolva 1/2 órára hűtőbe tesszük. 2 cm-es szeletekre vágjuk, mindet sütőpapírral bélelt tepsire rendezzük. Előmelegített, 180 fokos sütőben kb. 25 perc alatt készre sütjük, majd rácsra szedve hagyjuk kihűlni.

https://hankka.blogspot.com

A Kókusz Világ termékeiről egyéb infóért katt IDE.

 

Könyvjelzőkhöz(0)

No account yet? Register

Nem kommentelhető bejegyzés.