Kéksajtos-sütőtökös bruschetta

Kéksajtos-sütőtökös bruschetta

Hozzávalók
1 bagett
20 dkg sütőtök
15 dkg kéksajt
2-3 evőkanál méz

őrölt bors
1 evőkanál olívaolaj
a tetejére:
póréhagymacsíra

A sütőtököt 1,5 cm-es kockákra vágjuk, és az olajon körbesütjük. Sózzuk, borsozzuk. A bagettet vastagabb szeletekre vágjuk, és megpirítjuk. Kéksajtot morzsolunk rájuk, sütőtököt halmozunk a tetejükre, majd megcsorgatjuk a mézzel. A végén póréhagymacsírával szórjuk meg.

http://szotyimuvek.blog.hu

A Biohálóról további infóért katt IDE.

 

A cikk címkéi:
· · · ·
A cikk kategóriái:
bioháló · sajt · szendvics · szotyiművek

Nem kommentelhető bejegyzés.