Kelesztés nélküli fahéjas csiga

Kelesztés nélküli fahéjas csiga

Kelesztés nélküli fahéjas csiga

Hozzávalók kb. 12 db-hoz
25 dkg Mizo laktózmentes túró
25 dkg liszt
1/2 dl Mizo laktózmentes tej
5 evőkanál olaj
10 dkg porcukor
1 csipet só
1/2 csomag sütőpor (6 g)
a nyújtáshoz:
liszt
a töltelékhez:
4–6 evőkanál őrölt fahéj
2 evőkanál porcukor
10 dkg olvasztott Mizo laktózmentes vaj
a forgatáshoz:
kókuszreszelék

A túrót áttörjük, összekeverjük a porcukorral, a tejjel és az olajjal. Hozzáadjuk a sütőporral és a sóval vegyített lisztet, és az egészet összegyúrjuk. A tésztát lisztezett felületen 40×25 cm-es téglalappá nyújtjuk. A töltelék hozzávalóit összekeverjük, a tésztára kenjük, majd az egészet feltekerjük, mint a bejglit. 1,5 cm-es szeletekre vágjuk, mindet kókuszreszelékbe forgatjuk, és sütőpapírral bélelt tepsire sorakoztatjuk. 170 fokra előmelegített sütőben kb. 20 percig sütjük. Hagyjuk kihűlni, majd tálaljuk.

https://szepsegtar.blogspot.com

A Mizo laktózmentes termékeiről további infóért katt IDE.

Bookmark(1)

No account yet? Register

Nem kommentelhető bejegyzés.