Kókuszos csicseriborsó-curry

Kókuszos csicseriborsó-curry

Hozzávalók
1 vöröshagyma apróra vágva
1 lila hagyma apróra vágva
4 nagy gerezd fokhagyma átpréselve
1-2 evőkanál olívaolaj
1 csipet só
4 teáskanál citrombors
4 szárított currylevél
4 szárított lime-levél
4 teáskanál kreol currypor
2 dl húsleves
10-12 koktélparadicsom
1 doboz csicseriborsó-konzerv lecsepegtetve (40 dkg)
4 dl Cocomas kókusztejszín
kb. 1/2 lime frissen facsart leve

Magasabb falú edényben az apróra vágott vörös- és lila hagymát az olívaolajon félig megdinszteljük, majd hozzáadjuk a fokhagymát is, és enyhén sózzuk. Amikor megpuhultak, belekeverjük a fűszereket. Pár percig keverjük, aztán felöntjük a levessel, beleszórjuk a paradicsomot és a csicseriborsót. Lefedve 15 percet főzzük, végül felöntjük a kókusztejszínnel, ízesítjük a lime levével, és fedő nélkül, kis lángon összefőzzük a curryt. Rizzsel tálalhatjuk.

https://mimiesmamaminikonyhaja.blogspot.com

A Kókusz Világ termékeiről egyéb infóért katt IDE.

Nem kommentelhető bejegyzés.