Kókuszos marcipángolyó

Kókuszos marcipángolyó

Kókuszos marcipángolyó

Hozzávalók kb. 36 db-hoz

2 dl Cocomas kókuszkrém

4 dkg szilárd Barco kókuszolaj

2 dkg 1:4 négyszeres erősségű édesítőszer

20 dkg mandula

1 kávéskanál őrölt fahéj

3 dkg Meru extraszűz kókuszliszt

a forgatáshoz:

kókuszreszelék

 

A kókuszkrémet a kókuszolajjal és az édesítővel felforraljuk, a tűzről levéve pár percig hűlni hagyjuk. A mandulát késes aprítóval alaposan ledaráljuk, elvegyítjük a fahéjjal és a kókuszliszttel. Hozzáöntjük a kókuszkrémet, és egynemű masszává állítjuk össze. A masszából kb. 12 g-os golyókat formázunk, mindet kókuszreszelékbe forgatjuk. Tálalás előtt néhány órára hűtőbe tesszük.

https://hankka.blogspot.com

 A Kókusz Világ termékeiről egyéb infóért katt IDE.

 

Könyvjelzőkhöz(3)

No account yet? Register

Nem kommentelhető bejegyzés.