Kókuszos szaloncukor

Kókuszos szaloncukor

Hozzávalók 30-36 db-hoz
10 dkg kókuszliszt
10 dkg kókuszreszelék
2 dl kókusztejszín
8 dkg eritrit
3 dkg kókuszvaj
15-20 dkg diabetikus étcsokoládé (legalább 70% kakaótartalmú)
1 evőkanál olívaolaj

A kókusztejszínt elvegyítjük a kókuszvajjal és az eritrittel, majd addig melegítjük, amíg az eritrit fel nem olvad. Hozzáadjuk a kókuszreszeléket és a kókuszlisztet, alaposan összedolgozzuk, és hagyjuk kihűlni. A masszából szaloncukrokat formázunk, majd megmártjuk az olajjal elvegyített, olvasztott étcsokoládéban. Hűtőben hagyjuk megdermedni.

http://flamcsi.blogspot.com

http://kokuszvilag.hu

Nem kommentelhető bejegyzés.