Kölesfusilli lecsómártásban

Kölesfusilli lecsómártásban

Kölesfusilli lecsómártásban

Hozzávalók 2 személyre
20 dkg kölesfusilli
a mártáshoz:
2 közepes vöröshagyma
2 nagyobb, lédús paradicsom
2 közepes paprika
4 evőkanál olaj
1 csapott kávéskanál só
1/2 kávéskanál őrölt fekete bors
1 teáskanál őrölt pirospaprika
a tálaláshoz:
csili (elhagyható)

A megpucolt, karikára vágott hagymát az olajon megfonnyasztjuk, hozzáadjuk a meghámozott, feldarabolt paradicsomot, a felkarikázott paprikát, ízesítjük a fűszerekkel, és puhára pároljuk. Krémesre turmixoljuk, majd sűrű szitán átpasszírozzuk, melegen tartjuk.
A tésztát sós vízben puhára főzzük, leszűrjük, lecsepegtetjük. A kölesfusillit a mártásba forgatva, apróra vágott csilivel meghintve kínáljuk.

https://aranytepsi.blogspot.com

A Wise Pasta termékekről további információért katt IDE.

Könyvjelzőkhöz(0)

No account yet? Register

Nem kommentelhető bejegyzés.