Laskagomba-saláta

Zöldborsós orecchiette

Laskagomba-saláta

Hozzávalók 2 személyre

35 dkg ChefGomba szeletelt laskagomba

2 gerezd fokhagyma

frissen őrölt fekete bors

1/2 csokor snidling

1/2 csokor petrezselyemzöld

1 teáskanál édesítőszer

3 evőkanál balzsamecet

a sütéshez:

2 evőkanál olívaolaj

2 dkg vaj

a tálaláshoz:

aprított snidling

szezámmag

a tálaláshoz:

grillezett csirkemell

 

A gombát átöblítjük, serpenyőben, az olívaolaj és a vaj keverékén puhára pároljuk. Közben, ha szükséges, kevés vizet is adunk hozzá. Zsírjára pirítjuk, sózzuk, borsozzuk, belenyomjuk a megpucolt fokhagymát. Rászórjuk az édesítőszert, meglocsoljuk a balzsamecettel, és összeforgatjuk. Hozzákeverjük az apróra vágott snidlinget és petrezselyemzöldet. Tányérra halmozzuk, meghintjük kevés snidlinggel, szezámmaggal, és grillezett csirkemellel tálaljuk.

http://www.desszertszoba.hu

A ChefGombáról további infóért katt IDE.

 

Könyvjelzőkhöz(0)

No account yet? Register

Nem kommentelhető bejegyzés.