Laskagombakrém

Laskagombakrém

Hozzávalók
30 dkg Amigo laskagomba
1/2 póréhagyma

frissen őrölt fekete bors
1 teáskanál morzsolt kakukkfű
1 evőkanál frissen aprított petrezselyemzöld
3 dkg puha vaj
3 evőkanál tejföl
a sütéshez:
olívaolaj
vaj
a tálaláshoz:
teljes kiőrlésű kenyér vagy pirítós

A laskagombát kisebb darabokra vágjuk. A póréhagymát felkarikázzuk, serpenyőben, kevés olívaolaj és vaj keverékén párolni kezdjük. Hozzáadjuk a gombát, sózzuk, borsozzuk, kakukkfűvel és petrezselyemmel ízesítjük. 5-10 perc alatt puhára pároljuk, hűlni hagyjuk.
A vajjal pürésítjük, végül a tejföllel krémes állagúra keverjük. Pirítóssal kínáljuk.

http://www.desszertszoba.hu

A Bio-Fungiról további infóért katt IDE.

Friss gomba

A cikk címkéi:
· · · · ·
A cikk kategóriái:
160g · Biofungi · desszertszoba · dip · előétel · gomba · IR · szénhidrátdiéta

Nem kommentelhető bejegyzés.