Lencsés pulykaraguval rakott tészta

Lencsés pulykaraguval rakott tészta

Hozzávalók 2 személyre
20 dkg szezámfusilli
20 dkg darált pulykacombfilé
2–3 evőkanál olaj
2 dl paradicsomlé
1 nagy gerezd fokhagyma
1 nagy csipet só
1 nagy csipet őrölt fekete bors
1 csipet morzsolt oregánó
1 csipet morzsolt bazsalikom
10 dkg lencsekonzerv
8 dkg sajt

A darált húst az olajon fehéredésig pirítjuk, ízesítjük sóval és borssal. Annyi vízben, amennyi éppen ellepi, puhára főzzük. Hozzáadjuk a paradicsomlevet, a zúzott fokhagymát, az oregánót és a bazsalikomot. Felforraljuk, beleforgatjuk az átmosott, lecsepegtetett lencsét. A tésztát bő vízben roppanósra főzzük, leszűrjük, lecsepegtetjük, és a lencsés raguhoz keverjük. Ha szükséges, utánízesítjük. 18×24×4 cm-es tepsibe simítjuk, és megszórjuk a reszelt sajttal. 180 fokos sütőben addig sütjük, amíg a sajt meg nem olvad rajta.

https://aranytepsi.blogspot.com

A Wise Pasta termékekről további információért katt IDE.

 

Nem kommentelhető bejegyzés.