Magos ropogós 

Magos ropogós 

Hozzávalók

5 dkg Szafi Reform gluténmentes zabpehelyliszt

2 dkg barnarizs-liszt

5 dkg lenmag

10 dkg forró víz

tetszőleges fűszer(ek)

a kenéshez:

Szafi Reform kókuszolaj

 

A lenmagot a forró vízbe keverjük, 10 percre félretesszük. A pihentetést követően a többi alapanyagot hozzákeverjük – ha nagyon száraz lenne, 1–2 evőkanál vizet adunk hozzá. 2 ív, kókuszolajjal kent sütőpapír között 2 mm vékonyra nyújtjuk. Az egyik sütőpapírt óvatosan lehúzzuk róla, a másikat a tésztával tepsire húzzuk, és előmelegített, 170 fokos sütőben 30 perc alatt készre sütjük. A sütőpapíron hagyjuk kihűlni, majd nagyobb darabokra törjük. Fém- vagy üvegedényben tároljuk.

Tipp: az egész adag 49 g lassú szénhidrátot tartalmaz.

https://szepsegtar.blogspot.com

A Szafi Reform termékekről további információért katt IDE.

 

Könyvjelzőkhöz(1)

No account yet? Register

Nem kommentelhető bejegyzés.