Marcipánsütemény

Marcipánsütemény

Hozzávalók 20×25 cm-es sütőtálhoz

12 dkg Mizo laktózmentes vaj

1 evőkanál vaníliakivonat

3,5 dkg 1:4 négyszeres erősségű édesítőszer

3 tojás

8 dkg barnarizs-liszt

15 dkg darált mandula

25 dkg Mizo laktózmentes túró

a tetejére:

mandulalap

 

A hozzávalókat a felsorolás sorrendjében összekeverjük. A sütőpapírral bélelt formába simítjuk, a tetejét megszórjuk a mandulával, és előmelegített, 170 fokos sütőben 35–40 perc alatt készre sütjük. (Tűpróba!) Kihűlve, szeletelve tálaljuk. 

Tipp: az egész sütemény 56 g lassú szénhidrátot tartalmaz.

https://szepsegtar.blogspot.com 

A Mizo laktózmentes termékeiről további infóért katt IDE.

Könyvjelzőkhöz(2)

No account yet? Register

Nem kommentelhető bejegyzés.