Margherita tésztasaláta

Margherita tésztasaláta

Margherita tésztasaláta recept

Hozzávalók
30 dkg fürtös paradicsom

frissen őrölt fekete bors
1 csomag quinoafusilli (20 dkg)
kevés olaj
20 dkg minimozzarella
a tálaláshoz:
néhány bazsalikomlevél

A paradicsomot megmossuk, kettévágjuk, vágott felével felfelé sütőpapírral bélelt tepsire rendezzük. Megszórjuk sóval, borssal, és előmelegített, 230 fokos sütőben megsütjük, megpirítjuk. A tésztát enyhén sós, olajos, forrásban lévő vízben kifőzzük, leszűrjük, lecsepegtetjük. A minimozzarellát kettévágjuk, és a paradicsommal együtt a tésztához forgatjuk. Tányérokra adagoljuk, bazsalikommal díszítve tálaljuk.

https://hankka.blogspot.com

A Wise Pasta termékekről további információért katt IDE.

Könyvjelzőkhöz(0)

No account yet? Register

Nem kommentelhető bejegyzés.