Mascarponés sajtgolyó

Mascarponés sajtgolyó

Hozzávalók kb. 40 db-hoz

25 dkg mascarpone
2 evőkanál reszelt parmezán
20 dkg reszelt trappista sajt
2 gerezd fokhagyma
só
őrölt fehér bors
morzsolt bazsalikom
a tálaláshoz:
madársaláta
töltött olajbogyó
frissen őrölt tarka bors

A mascarponét elkeverjük a kétféle sajttal és a megpucolt, zúzott fokhagymával. Ízesítjük sóval, fehér borssal, bazsalikommal, majd 1 órára hűtőbe tesszük, végül kb. 12 g-os golyókat formázunk belőle. Madársalátával és töltött olajbogyóval tálra rendezve, tarka borssal finoman meghintve kínáljuk.

https://hankka.blogspot.com

Könyvjelzőkhöz(0)

No account yet? Register

Nem kommentelhető bejegyzés.