Mediterrán saláta gombával 

Zöldborsós orecchiette

Mediterrán saláta gombával 

Hozzávalók 2 személyre

15 dkg ChefGomba kaviár laskagomba

6 dkg madársaláta

frissen őrölt fekete bors

1/2 marék olívabogyó

8 koktélparadicsom

10 dkg minimozzarella

a sütéshez:

2 evőkanál olívaolaj

az öntethez:

3 evőkanál extraszűz olívaolaj

1 teáskanál morzsolt bazsalikom

 

Az öntethez a bazsalikomot elkeverjük az olívaolajjal, felhasználásig félretesszük. A tönkről levágott gombát felforrósított serpenyőben, az olívaolajon pár perc alatt megpirítjuk, sózzuk, borsozzuk. A paradicsomot félbe-, az olívabogyót és a sajtot szeletekre vágjuk, majd összeforgatjuk a salátával. Tányérra halmozzuk, meglocsoljuk az öntettel, és rászórjuk a pirított gombát. Azonnal tálaljuk.

http://www.desszertszoba.hu

A ChefGombáról további infóért katt IDE.

 

Könyvjelzőkhöz(2)

No account yet? Register

Nem kommentelhető bejegyzés.