Mediterrán tésztasaláta

Mediterrán tésztasaláta

Hozzávalók 4 személyre
30 dkg teljes kiőrlésű penne vagy farfalle tészta
20 dkg minimozzarella
20 dkg aszalt paradicsom
5 dkg fenyőmag
1 nagy csokor friss bazsalikom
2 evőkanál olívaolaj
só

A tésztát al dente állagúra főzzük, leszűrjük. Az aszalt paradicsomról leitatjuk a felesleges olajat, majd apró darabokra vágjuk. A fenyőmagot száraz serpenyőben kissé megpirítjuk. A mozzarellákat félbevágjuk, a bazsalikomleveleket felaprítjuk. A tésztát összeforgatjuk az olívaolajjal, langyosra hűtjük. Hozzákeverjük a többi alapanyagot, megsózzuk, és langyosan vagy hidegen tálaljuk.

https://pinkcekla.wordpress.com

Könyvjelzőkhöz(1)

No account yet? Register

Nem kommentelhető bejegyzés.