Medvehagymás túróval töltött gomba

Medvehagymás túróval töltött gomba

Hozzávalók

ChefGomba grill csiperkegomba

kevés olívaolaj

a töltelékhez:

10 dkg túró

frissen őrölt fekete bors

4–5 medvehagymalevél

1 tojás 

A gombát leöblítjük, szárazra töröljük, a tönkjét eltávolítjuk, majd mindet sütőpapírral bélelt tepsire tesszük. Kevés olívaolajjal meglocsoljuk, és 200 fokra előmelegített sütőben 15 perc alatt elősütjük. Közben a medvehagymát felaprítjuk, az összetört túróhoz adjuk, sózzuk, borsozzuk, a tojással összedolgozzuk. A gombafejeket megtöltjük a túrókrémmel, majd visszatesszük a sütőbe, és további 15-20 percig sütjük.

http://www.desszertszoba.hu

A ChefGombáról további infóért katt IDE.

 

Könyvjelzőkhöz(1)

No account yet? Register

Nem kommentelhető bejegyzés.