Megjelent a Kifőztük 2014 Novemberi száma!

Megjelent a Kifőztük 2014 Novemberi száma!

Megjelent a Kifőztük 2014 Novemberi száma!

Kedves Olvasónk!

Még mindig aktuális az októberi javaslatunk, miszerint varázsoljuk illatfelhőbe a konyhát. Ha rám hallgatnak, először elkészítik valamelyik forró italunkat a 82–84. oldalról, és ezzel a kezükben lapozzák végig a novemberi számunkat.

Legújabb magazinunkban bőven találni sütőtökből készült ételt, melengető, tartalmas levest, főételt. Libából készült fogásokat is hoztunk a Márton-napra készülve. Desszertjeink között a gluténmentes diétát és a paleo étrendet követők is találnak maguknak elkészíthető finomságokat.

Talán az utolsó befőzésünk idén az almás kökénylekvár, ha tehetik, önök is készítsék el, amíg a bokrokon és a piacokon fellelhető a kökény.

Berghoff-sütősuliban kovászos, burgonyás kenyér készült, de felhívom a figyelmüket a varázslatos színű rozskovászos kenyérre, amibe sültcékla püré került és asütőtökös pogácsánkra is.

Novemberi vendégünk Kiss Andrea, aki Mrs. Lipton néven írja ahttp://mrsliptonkonyhaja.cafeblog.hu blogot.

Továbbra is várjuk Önöket szeretettel webáruházunkban.

Főzzenek, süssenek valamilyen ételt sütőtökből, csemegézzenek az októberi számunkban megjelent receptünk szerint pirított, fűszeres tökmagot, és nézzenek újabb receptek után Facebook-oldalunkon, ahol nap mint nap ajánlunk Önöknek finomságokat régebbi lapszámainkból.

szepy

Bookmark(0)

No account yet? Register

A cikk kategóriái:
Frontpage

Nem kommentelhető bejegyzés.