Megjelent a Kifőztük 2014 Októberi száma!

Megjelent a Kifőztük 2014 Októberi száma!

Megjelent a Kifőztük 2014 Októberi száma!

Kedves Olvasónk!

Most már nem is tagadhatjuk: nyakunkon az ősz. Ha már ilyen hűvösen indult ez az évszak, azt javasoljuk, próbáljuk legalább a konyhát meleg, őszi illatfelhőbe varázsolni!

Mivel készültünk az októberi számban? Például sokféle zöldséges étellel, egyre több receptünkben jelenik meg a sütőtök. Persze nem feledkeztünk meg a szüreti időszakról sem, így több mindenbe került szőlő és bor, többek között a Berghoff-sütősuli őszi kenyerébe, ami így igazán méltó lett a nevéhez. Receptjét a 68. oldalon találják.

A gluténmentes étkezést követőknek az októberi számunkban számos recepttel kedveskedünk. Érdemes elkészíteni októberi vendégünk, Dobos Bea – a http://dobosbea.blogspot.com blog írója – által hozott finomságokat. Állandó munkatársaink közül most Viki mesél magáról és a http://www.recept-oldal.hu blogról.

Továbbra is várjuk Önöket szeretettel a webáruházunkban.

Főzzenek, süssenek valamilyen ételt sütőtökből, csemegézzenek a receptünk szerint pirított fűszeres tökmagot, és nézzenek  újabb receptek után Facebook-oldalunkon, ahol nap mint nap ajánlunk Önöknek finomságokat régebbi lapszámainkból. 

szepy

Bookmark(0)

No account yet? Register

A cikk kategóriái:
Frontpage

Nem kommentelhető bejegyzés.