Megjelent a Kifőztük 2015 áprilisi száma!

Megjelent a Kifőztük 2015 áprilisi száma!

Megjelent a Kifőztük 2015 áprilisi száma!

 

Kedves Olvasónk!

Megjelent a Kifőztük gasztromagazin áprilisi száma!

Miről szól egy áprilisi gasztromagazin? A húsvétról, a tavaszról és a könnyű ételekről. Mind közelebb van 
a strandszezon, és ahogy hosszabbak lesznek a nappalok, egyre több időt töltünk a szabadban, így kevesebb idő jut a konyhára. Készüljön sok saláta, gyorsan az asztalra varázsolható étel, amiből nem maradhat ki a tavasz egyik általunk is kedvelt sztárja, a medvehagyma, amit a már régebben megjelent receptünk szerint ne felejtsenek eltartósítani sem.

Természetesen a húsvéti receptek mellé kerül azért néhány olyan is, ami egész áprilisban ötletadó lehet 
a mindegyikünknél folyamatosan fel-felbukkanó kérdésekben: Mi legyen a vacsora? Mit főzzek a hétvégén? 

Partnereink ezúttal is a Molnár Tészta, a Bioháló, az Internetpatika, a Fűszerész, a Kókusz Világ
BergHoff, a Maroni és a Russell Hobbs.

Áprilisi vendégünk Kapusi Gerti, a Sütit akarok! blog írója, aki négy receptjével mutatkozik be e havi számunkban.

Továbbra is nagy szeretettel várunk mindenkit a weboldalunkon, a www.kifoztuk.huoldalon, 
Facebook-oldalunkon és a webáruházunkban is.

Nem is húznám tovább az időt. Lapozzon bele az újságba, készüljön velünk a húsvétra, a tavaszra, áprilisra és a színpompás ízkavalkádra, ami a következő több mint 110 oldalon várja!

 

Az újság ide kattintva tölthető le

 

Szép Csilla

Bookmark(0)

No account yet? Register

A cikk kategóriái:
Frontpage

Nem kommentelhető bejegyzés.