Megjelent a Kifőztük 2015 augusztusi száma!

Megjelent a Kifőztük 2015 augusztusi száma!

Kedves Olvasónk,

 Megjelent a Kifőztük 2015 augusztusi száma!

megjelent és letölthető, lapozható a Kifőztük gasztromagazin augusztusi száma. Kattintson ide a letöltéshez.

Túl vagyunk egy tikkasztó, rendkívül meleg júliusi hónapon. Reménykedjünk, hogy az augusztus, a nyár utolsó hónapja kellemes meleget, elviselhető időjárást hoz nekünk. Használjuk ki a szezonális zöldségek, gyümölcsök adta lehetőségeket, augusztusi lapszámunkban bőven adunk ehhez ötleteket. 

A hónap főszereplője a tészta, rendkívül sokoldalúan felhasználható, jól variálható alapanyag. Legyen szó édes vagy sós változatról, előételről, főételről, illetve desszertről, reméljük, hogy mindenki talál az ízlésének megfelelő receptet hozzá.  

Ebben a hónapban is folytatódnak sorozataink, ahol partnereink kínálnak remek alapanyagokat a főzéshez. A Molnár Tészta, a Bioháló, a Fűszerész, a Kókusz Világ, a BergHoff, a Maroni, a Russell HobbsGabroni, a Bijóaz Igazi pizza, által ajánlott hozzávalókból, illetve konyhai eszközökkel augusztusban is könnyen beszerezhető alapanyagokból készültek az ételeink.

Augusztusi vendégünk Mercs Emese, a Julia süt-főz oldal bloggere és szerzője. Izgalmas variációkat kínál sült zöldségragura, sós muffinra, ragulevesre és az örök klasszikusra, a torta della nonnára.

Nyújtsuk el a nyarat, használjuk ki az időt és a piacok, kiskertek adta bőséget. Olyan recepteket válogattunk, amelyek mellett bőven jut idő olvasni, filmet nézni, kirándulni, strandolni, közös programokat szervezni vagy éppen kényelmesen elrakni télire egy-egy kiló zöldséget, gyümölcsöt.

Továbbra is várjuk olvasóinkat a weboldalunkon, a www.kifoztuk.hu oldalon és aFacebook-oldalunkon is.

Reméljük, hogy önöknek is sok örömük telik a receptekben, kellemes sütés-főzést kívánok a Kifőztük valamennyi munkatársa nevében:

Megjelent a Kifőztük 2015 augusztusi száma!

 

Babette

 

Bookmark(0)

No account yet? Register

A cikk kategóriái:
Frontpage

Nem kommentelhető bejegyzés.