Megjelent a Kifőztük 2015 decemberi száma!

  • on 2015.11.27.
  • 95 Megtekintés
Megjelent a Kifőztük 2015 decemberi száma!

Az év utolsó hónapja – mint minden december – az ünnepi készülődésről szól.

Megjelent a Kifőztük 2015 decemberi száma!Hagyományos, laktovegetáriánus, paleo, gluténmentes, alacsony szénhidráttartalmú és last minute menüvel készültünk, de ha valaki kedvet érez hozzá, akkor ezekből egy-egy fogást kiragadva összeállíthatja a saját menüsorát is.

A desszerteket nézve: ha ebben a hónapban naponta csak egyet készítene el belőlük, bőven jutna még januárra is, így az ünnepi édességek sorához is bőségesen találhat ötleteket.
A decemberi magazinunkban természetesen nem csak ünnepi fogásokat sorakoztattunk fel, bőven vannak a téli, hideg napokra tökéletesen megfelelő, melengető levesek, főételek, sőt még saláták is.

Folytatódnak a már megszokott sorozataink, ahol partnereink termékeivel készült recepteket mutatunk be. Sütünk-főzünk a Molnár Tészta, a Bioháló, a Fűszerész, a Kókusz Világ, a BergHoff, a Maroni, a Russell Hobbs, a Bijó, az Igazi pizza ésa termeszetes.com termékeivel.

Ahogy már megszokhatták, magazinunkban szinte mindig bemutatunk egy-egy vendégbloggert, most a Sütik birodalma blog szerzőjét, Alexandrát, aki káprázatos ünnepi desszerteket készített.

Látogassanak el weboldalunkra: www.kifoztuk.hu, valamint a Facebook-oldalunkra, ahol decemberben sok-sok érdekes-séggel és meglepetéssel találkozhatnak.

A karácsonyi készülődéshez a 136–137. oldalon házilag készíthető karácsonyfadíszeket találnak. Ha javasolhatom, az adventi hétvégéken mindenki vonja be a családot, kicsiket, nagyokat, és egy pohár forró kávé vagy csokoládé mellett készüljenek együtt a legszebb ünnepünkre.

Áldott, békés karácsonyt kívánok a Kifőztük minden készítője nevében:

 

Szép Csilla

 

Könyvjelzőkhöz(0)

No account yet? Register

A cikk kategóriái:
Frontpage

Nem kommentelhető bejegyzés.