Megjelent a Kifőztük 2015 februári száma!

Megjelent a Kifőztük 2015 februári száma!

Megjelent a Kifőztük 2015 februári száma!

 

Kedves Olvasónk!

 

Igazán tartalmas szám lett a februári újság a maga 112 oldalával, benne húsmentes ételekkel, gondolva a böjtölőkre, illetve azokra, akik az ünnepek után még mindig inkább zöldséges ételre vágynak. Azoknak pedig, akik minél tartalmasabb, igazi téli fogásokat keresnek, húsos ételekkel kedvezünk: marha, borjú, kacsa, csirke, szinte nincs olyan húsféle, amit a mostani számban ne használtunk volna alapanyagként.

Az újságot ide kattintva lehet letölteni.

 

Örömünkre szolgál, hogy az előző számokban elkezdett rovatainkat most is pazar fogásokkal tölthettük meg. Találnak ötleteket a Molnár Tésztával, a Bioháló csíráival, az Internetpatika C-vitaminban bővelkedő fogásaiban, a Fűszerész fahéjával, valamint a Kókusz Világ természetes eljárással készült termékeivel készített oldalainkon és receptjeinkben. Ezúttal sem hiányozhat a Berghoff-sütősuli és régi-új partnerünk, a Maroni ajánlásával is készült néhány étel.

Januári vendégünk Horváth Rozi, az Aranymorzsa gasztroblog szerzője, 6 receptet készített, hangolódjanak vele is a farsangra és a Valentin-napra.

Jöjjenek, lapozzák át az újságot, látogassák meg a weboldalunkat a www.kifoztuk.hu-n. Ha bármilyen konyhai terméket keresnek, először a webáruházunkat keressék fel, és ha a februári számból elkészítettek valamit, küldjék el a fotóját a Facebook-oldalunkra, ahol idénynek megfelelő ötletekkel és nagy-nagy szeretettel várjuk Önöket nap mint nap.

 

Szép Csilla

Bookmark(0)

No account yet? Register

A cikk kategóriái:
Frontpage

Nem kommentelhető bejegyzés.