Megjelent a Kifőztük 2015. júliusi száma!

  • on 2015.06.26.
  • 66 Megtekintés
Megjelent a Kifőztük 2015. júliusi száma!

Kedves Olvasónk!

Megjelent és letölthető innen, lapozgatható a júliusi Kifőztük gasztromagazin.  

Amikor ezeket a sorokat írom, még bőven június van, így csak remélni tudom, hogy a július valóban a nyár legjava lesz. 
A legmelegebb hónapunkra készülő Kifőztük magazinban törekedtünk arra, hogy a saláták legyenek a leginkább hangsúlyosak. Ezek között a saláták között találnak önteteket, szószokat, használják ezeket bátran, a saját ízlésüknek megfelelő zöldségekkel vagy akár gyümölcsökkel variálva. A júliusi kínálatunkban természetesen nem feledkeztünk meg a friss gyümölcsökről, így a meggyről, a málnáról, a barackról sem, és fagylaltokkal is készültünk. Sütöttünk kenyeret, készült több péksütemény, mutatunk könnyű leveseket is, és a befőzés sem marad el.

Folytatódnak a már megszokott sorozataink, ahol partnereink termékeivel készült recepteket mutatunk be. A Molnár Tészta, a Bioháló, aFűszerész, a Kókusz Világ, a BergHoff, a Maroni, a Russell Hobbsaz Igazi pizza Gabroni mellett találkozhatnak a Bijó és aCsipkebor receptjeivel is.

Júliusi vendégünk Lehoczki Tünde, az azénkemencém blog szerzője; több olyan receptet találnak tőle, amelyek érdekes megoldásokat mutatnak a már megszokott ételek elkészítésére is.

Továbbra is nagy szeretettel várunk mindenkit a weboldalunkon, a www.kifoztuk.hu oldalon és a Facebook-oldalunkon is.

Kívánok Önöknek forró júliusi napokat, frissítő nyári estéket és harmatos reggeleket; napindítónak pedig javaslom, hogy készítsék el a 96. oldalon található kávés jégkását.

Szép Csilla

 Megjelent a Kifőztük 2015. júliusi száma!

Bookmark(0)

No account yet? Register

A cikk kategóriái:
Frontpage

Nem kommentelhető bejegyzés.