Megjelent a Kifőztük 2015. júniusi száma!

Megjelent a Kifőztük 2015. júniusi száma!
Kedves Olvasónk!
 
A nyár beköszöntével kissé átalakul az étrendünk. Egyre több frissítőre, gyümölcsre, zöldségre vágyunk, és biztosan nem vetjük meg a hűsítő finomságokat sem. Persze ilyen jó időben nem feltétlenül akarjuk az egész napot a konyhában tölteni. Júniusi számunkban közel 100 oldalon ennek megfelelően sok-sok könnyen, gyorsan elkészíthető receptet, több grillezős fogást, fagylaltot, finom nedűt mutatunk.  Válogassanak belőlük kedvükre ízlésük, idejük, lehetőségük szerint!

Folytatódnak a már megszokott sorozataink, ahol partnereink termékeivel készült recepteket mutatunk be. A Molnár Tészta, a Bioháló, a Fűszerész, a Kókusz Világ, a BergHoff, a Maroni, a Russell Hobbsa Panni szörp mellett a Sárréti Chilifarm termékeit is az ételekbe csempésztük, illetve ha már nyár, megmutatjuk, hogy az Igazi pizza sütőkövével nemcsak valódi, kövön sütött pizzát, hanem kenyeret is süthetünk. És hogy a süteményekről se feledkezzünk meg, a Gabroni különleges tortaformájával is készült egy egyszerű torta.

Júniusi vendégünk Topánka Vera, a Nuts ’n’ Roll blog  szerzője több recepttel is készült, reméljük, Önöknek is tetszeni fognak.

Továbbra is nagy szeretettel várunk mindenkit a Facebook-oldalunkon is.

Minden kedves olvasónknak élményekben, örömökben, ízekben gazdag nyarat kívánunk.

Kenyó Ildikó

 AZ ÚJSÁG IDE KATTINTVA LETÖLTHETŐ

 

Megjelent a Kifőztük 2015. júniusi száma!

Bookmark(0)

No account yet? Register

A cikk kategóriái:
Frontpage

Nem kommentelhető bejegyzés.