Megjelent a Kifőztük 2015 májusi száma!.

Megjelent a Kifőztük 2015 májusi száma!.

Végre május, végre itt a nyár!

Megjelent a Kifőztük 2015 májusi száma!.

Persze még nem köszöntött ránk az igazi nyár, de május 1-jén nyitnak a strandok, és ettől kezdve igazoltan gondolhatjuk, hogy most már a napsütésé a főszerep. Májustól jönnek a friss gyümölcsök, amelyek közül az eper a legmeghatározóbb. Több mint 10 receptben bukkan fel ilyen-olyan formában, és nem csak desszertek, édességek egyik hozzávalójaként. És ha már ez a gyümölcs a hónap sztárja – amiből gyereknapra is sok finomság készülhet –, ne felejtse el újra fellapozni a tavalyi epres különszámunkat is, amelyet IDE kattintva le is tölthet.

Legfrissebb számunkban ismét bő kínálattal jelentkezünk, több mint 100 oldalon közel 90 recept vár arra, hogy egyik-másik, netán mind Önöknél is asztalra kerüljön. Sok salátát, szendvicset találnak a ballagások miatti vendégvárásra gondolva, illetve egyszerű desszerteket mutatunk be, amelyeket a gyerekek kuktáskodásával az apukák is könnyen elkészíthetnek akár anyák napjára is.

Folytatódnak a már megszokott sorozataink, ahol partnereink termékeivel készült recepteket mutatunk be. A Molnár TésztaBioháló, az Internetpatika, aFűszerész, a Kókusz VilágBergHoff, a Maroni és a Russell Hobbs mellett bemutatkozik a Panni szörp is.

Továbbra is nagy szeretettel várunk mindenkit a weboldalunkon, www.kifoztuk.huoldalon, a Facebook-oldalunkon és a webáruházunkban is.

 

Végre május, végre nyár… és végre májusi Kifőztük. Jó olvasgatást, főzőcskézést kívánok ezúttal is – a receptek és a fotók már csak Önre várnak. 

 Szép Csilla

Bookmark(0)

No account yet? Register

A cikk kategóriái:
Frontpage

Nem kommentelhető bejegyzés.