Megjelent a Kifőztük 2015. szeptemberi száma

  • on 2015.08.29.
  • 62 Megtekintés
Megjelent a Kifőztük 2015. szeptemberi száma

Kedves Olvasónk, 

Megjelent a szeptemberi Kifőztük magazin. 

Megjelent a Kifőztük 2015. szeptemberi száma

Fő témánk most a szendvics, mégpedig az iskolakezdés miatt.

A diákoknak (és a magunknak) elkészíthető tízórai- és uzsonna-ajánlatok széles tárházát hoztuk: a kenyérszeletek a hús mellett – vagy helyett – gyümölcsökkel és zöldségekkel bőven megpakol-hatók. Vége az unalmas vajas-szalámis szendvicseknek, tele vagyunk új ötletekkel. Azt hiszem, ennek a lurkók és a szüleik egyaránt örülni fognak.

Persze a szendvicsek mellett ugyanúgy több recept olvasható a fő kategóriákban, mint eddig, az előételektől a tartósításig. Biztosan mindenki talál köztük új ötleteket az ebéd- és a vacsorafőzéshez is.

Régebbi partnereink bizalma töretlen, így folytatjuk megszokott rovatainkat, fogadják nagy szeretettel az ajánlásaik nyomán készült recepteket. Ők a Molnár Tészta, a Bioháló, a Fűszerész, a Kókusz Világ, a BergHoff, a Maroni, a Russell HobbsGabronia Bijóaz Igazi pizza. Új partnerünk, a termeszetes.com a prémium minőségű, természetes alapanyagok lelőhelye; hónapról hónapra önökkel együtt fogunk ismerkedni az általuk forgalmazott élelmiszerekkel.

E havi vendégünk Aviator, az Oggi cucino io! blog szerzője; remek fotókat és recepteket hozott, reméljük, az Önök tetszését is elnyerik.

Továbbra is várjuk olvasóinkat a weboldalunkon, a www.kifoztuk.hu oldalon és a Facebook-oldalunkon is.

Az újság szerkesztői és szerzői most kicsit hátradőlhetnek, Önökre vár a feladat, hogy a konyhában megvalósítsák mindazt, amit mi „papírra” vetettünk. Kívánjuk, hogy örömüket leljék benne. 

Kata

Bookmark(0)

No account yet? Register

A cikk kategóriái:
Frontpage

Nem kommentelhető bejegyzés.