Megjelent a Kifőztük 2016 decemberi száma!

Megjelent a Kifőztük 2016 decemberi száma!

Megjelent a Kifőztük 2016 decemberi száma!

Kedves Olvasónk!

Ahogy közeledik az év vége, egyre időszerűbb a karácsonyi menü megtervezése. Bár nem hiszem, hogy túl sok olyan megszállott olvasónk lenne, mint amilyen lelkesedéssel én tervezgetem a karácsonyi menüt, de ilyentájt azért már előkerülnek azok a bizonyos „karácsonyi menü”-listák.

Sok-sok fontos szempont alapján áll össze az ételsor. Például: jön-e vendég, vagy csak a szűk családra főzünk majd? Legyen-e előétel? Mivel kínáljuk meg a vendégeket, mielőtt az első fogást tálaljuk? Tervezünk, újratervezünk, aztán megint és megint és megint, és jó eséllyel az ünnep előtti héten már tudjuk, hogy mit fogunk készíteni, addigra letisztul, hogy a vendégseregből fogyaszt-e mindenki húst (esetleg van-e közöttük vegetáriánus), és van-e olyan, akinek valamilyen érzékenysége/allergiája miatt extra figyelmet kell majd fordítanunk a neki készített fogásokra. 

Decemberi, ünnepi számunkkal igyekszünk megkönnyíteni a tervezést. Mutatunk előre elkészíthető, hideg és meleg előételt, melengető leveseket, egyszerű és bonyolultabb, de szinte elronthatatlan főételeket. Desszertjeinknél is igen széles a paletta. Kekszek, sütemények, torták, ajándékba készíthető édességek sorát találják újságunkban. 

De ez még nem minden, hiszen menüsorokkal is készültünk, amelyek között a hagyományos receptek kedvelői ugyanúgy találnak ötleteket, mint azok, akik gluténmentes vagy paleo menüvel készülnének.

Szponzoraink a Mizo, a Bioháló, a Fűszerész, a Kókusz Világ, a BergHoff, a Butlers, a Russell Hobbs, a Cookori.com, Hunorganic, a Magosbolt, a Candyfour, a Nyírfacukor,Természetes.com, az Igazipizza.hu s a Bijó.hu és a Gallicoop.Ételfotóink a Fotóháttér háttereivel készülnek.

Ne feledkezzenek meg weboldalunkról – www.kifoztuk.hu – és a Facebook-oldalunkról sem. Ha még nem tették, kövessenek minket Instagram is!

Készítsenek egy pohár forralt bort (receptjét a 162. oldalon találják), lapozzák át a magazinunkat, és hangolódjanak, készüljenek velünk az ünnepekre. Süssenek, főzzenek, teljenek az ünnepek békében, boldogságban, szeretetben, ezt kívánom a saját és a Kifőztük minden szerkesztője nevében önöknek.

Szép Csilla

Az újság ide kattintva tölthető le.

 

Bookmark(0)

No account yet? Register

A cikk kategóriái:
Frontpage

Nem kommentelhető bejegyzés.