Megjelent a Kifőztük 2016 januári száma!

Megjelent a Kifőztük 2016 januári száma!

Kedves Olvasónk! 

Ahogy azt már megszokhatták, magazinunkat, így a 2016. évi első számot is nagy odafigyeléssel, sokak igényeit figyelembe véve készítettük el. Az e havi újságban szilveszterre is ajánlunk néhány kihagyhatatlan fogást és sörkorcsolyát, továbbá törekedtünk arra, hogy könnyen, gyorsan elkészülő, egyszerű ételeket is felvonultassunk. A receptek között húsos vagy húsmentes étkeket is találnak.

Januárban új sorozatot indítunk útjára, minden hónapban mindig más összetevőt emelve ki. Gasztrobloggereink receptjei révén az alapanyagok sokoldalú és minél változatosabb felhasználási lehetőségeit igyekszünk megmutatni, mindenkit ösztönözve az új ízkombinációk és -élmények kipróbálására; most a cékláé a főszerep.

Ha még szilveszter előtt letöltik, átlapozzák az újságunkat, válasszanak bátran ezekből az ételeinkből. Akár az újévi menübe is elkészíthetik valamelyik receptünket, majd az ezt követő napokban, hetekben jöhetnek a fogadalmak vagy a kímélőbb fogások a Kifőztük gasztromagazin aktuális számából.

Továbbra is sütünk-főzünk a Molnár Tészta, a Bioháló, aFűszerészKókusz Világ, a BergHoff, a Maroni, a Russell Hobbs,  a Bijótermeszetes.comHunorganic termékeivel.

Januári vendégünk Balázs Edina, a http://fahejaspate.blogspot.com blog írója. Receptjein és fotóin keresztül önök is betekintést nyerhetnek a konyhájába.

Weboldalunk mellett a  Facebook-oldalunkat is szeretettel ajánljuk a figyelmükbe. 

Végezetül minden kedves Olvasónknak sikeres, sok örömöt adó, gasztroélményekben gazdag új évet kívánunk! 

Kenyó Ildikó 

Bookmark(0)

No account yet? Register

A cikk kategóriái:
Frontpage

Nem kommentelhető bejegyzés.