Megjelent a Kifőztük 2017 májusi száma!

Megjelent a Kifőztük 2017 májusi száma!

Megjelent a Kifőztük 2017 májusi száma!

Kedves Olvasónk!

Végre, végre, a hosszú hideg hónapok után ránk köszönt a május. Talán el sem hisszük, hogy igazán tavasz lesz, friss zöldekkel, piros gyümölcsökkel – nagyon vártuk már!

Ötletekkel teli aktuális számunkban az egyszerű, főzés nélküli finomságoktól kezdve a bonyolult, időigényes, extra ételekig mindent megtalálnak, több mint 75 receptünk között biztosan mindenki megleli a kedvenceit. Mint mindig, most is igyekeztünk maximálisan teljesíteni olvasóink elvárásait.

Ebben a hónapban két nagyon fontos ünnep van: az első hétvége az anyukáké, az utolsó a gyermekeké. Szívmelengető ezekre készülni, a receptjeink között válogatva a gyerekek bizton találnak egyszerűbbeket, amiket – egy kis családi segítséggel – elkészíthetnek. Az anyukákat pedig végtelen ötletek tárháza várja, receptkeresőnk segítségével könnyen rátalálhatnak azokra az ízekre, fogásokra, amelyeket a gyermekek, illetve az egész család kedvelhet. Sőt, figyelmükbe ajánljuk a Massa Ticino Sugarpaste új tortaburkoló anyagait, amelyekkel játszi könnyedséggel készíthetnek ötletes tortákat, akár gyereknapra is – mint például a 120. oldalon szereplő katicás tortát.

Szponzoraink a Bioháló, a Fűszerész, a Kókusz Világ, a CandyFour, a Russell Hobbs,a Cookori.com,a Magosbolt,  a Nyírfacukor, a Bálint csemegék, az Igazipizza.hu, a Szafi Fitt – Szafi Free,a Massa Ticino Sugarpaste és a Mizo.Ételfotóink a Fotóháttér háttereivel készülnek.

Ahogy minden lapszámban, ezúton is javasoljuk önöknek, 

hogy keressék fel weboldalunkat – www.kifoztuk.hu – és a Facebook-oldalunkról se feledkezzenek meg.

Kívánunk önöknek csodaszép, szikrázó napfényes órákat, meghitt családi ünnepeket, vidám hétvégi kirándulásokat! 

Kata

Az újság ide kattintva tölthető le.

 

Bookmark(0)

No account yet? Register

A cikk kategóriái:
Frontpage

Nem kommentelhető bejegyzés.